KAPCSOLAT

KÉRDÉSE VAN?

Írja meg nekünk az ÜZENET részre kattintva, az adatok kitöltése után.

 

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kényelmes sport ruházatot, váltócipő, vizet, jegyzetfüzet, tollat, és saját polifoamot (ha van).

Csoportos alkalmainkra bankkártyás előleg fizetéssel tudja regisztrációját véglegesíteni, az összeg hátralévő részét, az első alkalomra hozza magával.

Egyéni alkalmainkon minden alkalommal külön kell fizetni.

Egyéni óráinkon első alkalommal egy konzultációt, illetve állapotfelmérést tartunk, majd utána következik 5 alkalommal a torna. A konzultáció, s állapotfelmérés miatt, olyan személyre szabott megoldást tudunk adni, amelyet a csoportos alkalmak nem tesznek lehetővé. Egyéni óráinkon garantáljuk, hogy az ön tempójában fogunk haladni, nyugodtan, kényelmesen. Itt se ön előtt, se ön után nincs közvetlenül másik vendég, így tudjuk biztosítani a minőségi időt.
Elegendő mozgás hely esetén Pécs közigazgatási területén belül otthonában is tudunk órát tartani.

Egyéni óráinkon 6 (1. alkalom konzultáció+ 5 alkalom torna), Csoportos óráinkon 5 alkalom során tudjuk precízen.

Amennyiben az 5 alkalmas kezdő csoportos tréning időpontjai közül 1-2 alkalommal nem tud részt venni, abban az esetben van lehetőség arra, hogy Ön megveszi az csoportos bérletet, és ezen felül, azt az 1-2 alkalmat, amin Ön nem tud részt venni, egyéni óra keretén belül pótoljuk. Ilyenkor önnek csak a csoportos edzés és egyéni edzés ára közötti különbözetet kell kifizetnie felárként, ami 3400 Ft/alkalom.

Amennyiben kettőnél több alkalommal nem tud részt venni, azt javasoljuk, regisztráljon egy másik kezdő csoportba, vagy jöjjön egyéni óráinkra, ahol csak Önnel foglalkozunk, olyan időpontokban, amikor önnek megfelel, akár az Ön otthonában!